Vacature junior bid manager/consultant

Leuk dat je erin geïnteresseerd bent om ons team te komen versterken!

Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een junior bid manager/consultant (informatieadviseur). In deze combi-functie krijg jij genoeg uitdaging! Als bidmanager zorg jij dat er regelmatig aanbestedingen worden gegund aan Mozard. Hiernaast lever je in je werk als IenPM-consultant een belangrijke bijdrage aan de verbetering van de (elektronische) dienstverlening en aan de optimalisatie van de informatievoorziening bij nieuwe en bestaande klanten.

Wil jij in een hecht team werken binnen grote organisaties waarbij digitalisering centraal staat en omgevingen continu veranderen? Heb je het sterke analytische vermogen dat nodig is om aan verschillende complexe projecten te werken? Ben jij organisatorisch sterk en kan je goed schrijven?

Lees gauw verder!

Jouw werk

Jij voert de regie over onze aanbestedingen, dat wil zeggen: jij regelt het aanbestedingenproces van a tot z.

Zo zorg je dat je op de hoogte bent van relevante en kansrijke aanbestedingen en dat er tijdig wordt ingeschreven. Je zorgt dat er goede offertes tot stand worden gebracht en dat alle stukken van topkwaliteit zijn, zowel inhoudelijk als qua vormgeving.

Jij zorgt ervoor dat de inschrijving een onweerstaanbaar aanbod is en dat doe je door verbinding te leggen tussen de klantvraag en wat ons product biedt. Jij houdt de deadlines goed in de gaten en weet precies wie jij intern nodig hebt om de juiste informatie van je collega’s te krijgen. Deze informatie kan jij goed op papier zetten, zodat je ons product op de juiste manier belicht. Je hebt uitmuntende schrijfvaardigheden.

Als consultant bij IenPM werk je aan uitdagende projecten voor de grootste organisaties van Nederland. In gedreven teams implementeer je innovatieve oplossingen bij organisaties. Je analyseert bedrijfsprocessen en identificeert complexe problemen. Jouw bijdragen zijn er altijd op gericht om tastbare resultaten te leveren voor onze klanten en om de manier waarop een organisatie werkt fundamenteel te verbeteren.

Je werkt in multidisciplinaire (project)teams, samen met de klant. Elk project wordt een nieuwe uitdaging. Bovendien heb je de kennis en expertise van ons landelijke netwerk tot je beschikking.

We bieden je veel mogelijkheden om zowel je expertise als je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen en te laten groeien. Zo zorgt IenPM ervoor dat je snel een succesvolle carrière opbouwt.

Wie ben jij?

Wat de medewerkers bij IenPM typeert, is dat ze plezier hebben in hun werk en zelfredzaam, analytisch, probleemoplossend en slim zijn. Dit is nodig om de vertaalslag te kunnen maken van de wensen van de klant naar de configuratie van de software.

Je beschikt minimaal over HBO-werk- en -denkniveau, bijvoorbeeld in de richting van bedrijfskunde, bestuurskunde of een soortgelijke studie over informatievoorziening of -technologie. We zijn geen standaard bedrijf en hebben daardoor ook geen standaard profiel. Je hebt een prettige persoonlijkheid en een no‑nonsense-attitude.

Daarnaast beschik je over de volgende kennis en ervaring:

 • Je hebt kennis van projectmatig werken.
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk.
 • Je hebt een proactieve instelling.
 • Je bent analytisch aangelegd.
 • Je hebt inlevingsvermogen en snapt daarom snel de vraag achter de vraag.
 • Je hebt gevoel voor politiek-bestuurlijk gevoelige kwesties.
 • Je bent zelfverzekerd, flexibel, ondernemend en hebt flair.
 • Je bent een enthousiaste teamplayer die inspireert, motiveert en activeert.
 • Je hebt affiniteit met ICT, kunt dit vertalen naar slimme oplossingen voor gebruikers en bent handig met computers en programma’s.
 • Je bent klantgericht en denkt in oplossingen.
 • Je bent nooit uitgeleerd.

Wat wij bieden!

IenPM is een geweldige plek om te werken én om te blijven leren. Naast het werk dat we voor onze klanten doen, zijn we trots op onze levendige, diverse werkcultuur: we geloven in openheid, eerlijkheid, gelijkheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. We willen de echte jij leren kennen en je helpen verkennen en groeien – waar je ook goed in bent. Je hebt dus altijd veel leermogelijkheden (formeel en informeel) om je rolspecifieke vaardigheden en expertise te verbeteren.

We hebben een enorm informele bedrijfscultuur die totaal niet hiërarchisch is. We hanteren korte lijnen en ook de directeur kun je op elk gewenst moment benaderen. We zette je in op basis van jouw wensen en kwaliteiten en we stimuleren je om initiatief te nemen. Hierdoor heb je onder andere invloed op de ontwikkeling van onze software en lever je een belangrijke bijdrage aan het verbeteren van de dienstverlening bij onze klanten door heel Nederland.

Gezelligheid is bij ons gegarandeerd! We gaan jaarlijks samen op wintersport, hebben vier bedrijfsuitjes, een evenementenkalender (altijd met borrel), een netwerkborrel met klanten en een pizzaoverleg (brainstormavond) met het hele bedrijf.

Daarbij biedt IenPM je uitstekende arbeidsvoorwaarden met een collectieve pensioenregeling. Je krijgt de kans om opleidingen te volgen en je door te ontwikkelen in het vakgebied.

Je krijgt een passend salaris en deelt mee in de winst. Faciliteiten om prettig te kunnen werken, zoals een laptop, telefoon en volledige vervoerskostenvergoeding horen ook bij ons aanbod.

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze accountmanager Sebastiaan van der Voorn;
E-mail: s.vandervoorn@ienpm.nl
Tel: 06 28 45 26 35

Close Bitnami banner
Bitnami