Welke diensten biedt IenPM aan?

Onze diensten

Hoe kunnen wij helpen?

Wat wij doen

IenPM biedt diverse op maat gemaakt diensten voor ieder informatievraagstuk. De consultants van IenPM vertalen complexe vraagstukken naar praktische oplossingen.

Wij geloven in een mensgerichte aanpak en zien samenwerking als de basis voor toekomstbestendige oplossingen. Onze adviseurs helpen jouw organisatie bij het realiseren van zichtbare verbeteringen op het gebied van de informatievoorziening en digitale dienstverlening

Analyse en advies
Projectmanagement
Implementatiemanagement
Gebruikersadoptie en verandermanagement
Procesoptimalisatie
Functioneel beheer

Analyse en advies

Onze consultants vervullen vaak de rol van informatieadviseur tijdens IT-trajecten. De analyse van de informatiebehoefte en de vertaling daarvan naar praktische oplossingen, vormen de basis voor de realisatie van zichtbare verbeteringen in jouw organisatie.

Projectmanagement

IenPM levert projectmanagers voor diverse uiteenlopende en toonaangevende IT-projecten. Onze projectmanagers zijn daarbij van a tot z verantwoordelijk voor het opstellen en beheersen van de projectplannen en uitvoering. Wij vinden het daarbij van groot belang om de voortgang te bewaken en te sturen op de kwaliteit

Implementatietrajecten

Implementatiemanagement is meer dan alleen een nieuw systeem aanschaffen. Onze consultants zorgen uiteraard voor een succesvolle technische implementatie, maar zorgen daarnaast voor het begeleiden van de organisatie bij de nieuwe manier van werken. Wij zijn je sparringpartner bij het invoeren van verandering.

Gebruikersadoptie en verandermanagement

Digitale transformatie betekent vaak een nieuwe manier van werken. Persoonlijke aandacht voor de medewerker is daarom een belangrijke voorwaarde voor succesvolle verandering. Doordat wij gerichte opleidings- en verandertrajecten ontwerpen en faciliteren, zetten wij de eindgebruikers centraal.

Functioneel beheer

Onze functioneel beheerders zijn de schakel tussen de gebruikerskant en de technische kant van jouw organisatie. De functioneel beheerder wordt expert van het systeem, voert systeemwijzigingen door en draagt dagelijks bij aan het optimaliseren van de digitale informatievoorziening.

Procesoptimalisatie

Operationele processen verbeteren is altijd een samenspel tussen mensen, processen en systemen. Door onderzoek en uitvoering dragen onze consultants bij aan het maximaliseren van efficiëntie binnen jouw organisatie.

Wat onze klanten zeggen

Benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij bellen je graag even terug!

IenPM B.V.

Lauwers 56
2631 NN Nootdorp
Tel: +31(0)70-3306126
info@ienpm.nl

SOCIALS
Close Bitnami banner
Bitnami